2013. június 20., csütörtök

Újabb kendő

Még a múlt héten elkezdtem a Seraphina kendőt, mely a második horgolt lesz, de elakadtam. Sehogy sem tudom tovább folytatni. Azt mondják a hozzáértők, hogy a 11. sor után a 7-ket kell horgolni, mert a kettő ugyanaz. Na már most, nekem nem ugyanaz, mert a 11-ben több pálcacsoport van... Nah, remélem hamarosan meglesz a megoldás. Most horgolnom kell, terelni a gondolataimat...

4 megjegyzés:

  1. Mesés!Tavaly nyáron,az árnyékban,várva a buszt,én is horgoltam,megállt egy bácsi .:)Hát igen!Kánikulában nem éppen a horgolás talán a legideálisabb kézimunka.De leköt.

    VálaszTörlés
  2. Csodáltam ezt az óriás diagrammot, ami a kendőd alatt van... Sajna nem ismerem ezt a kendőt, hogy segíteni tudjak...megaztán én is így vagyok néha...elakadok! Akkor szoktam improvizálni"! D:))

    VálaszTörlés
  3. Mammka, aranyos lehetett az a bácsi. :)

    Flóra, próbáltam improvizálni, de sehogy sem jönnek ki a szemek. Már bontottam is, majd újrahorgoltam. Várom a tűbarátnőmmel a találkozót, hogy átbeszéljük és rájöjjek, hogy is van ez. :) Köszi a tanácsot!

    VálaszTörlés
  4. Az jó ha vannak a tarsolyban tűbarátnők"!!! Most én is kedvet kaptam horgoláshoz, de kabalát akarok, amit levendulával szeretnék kitömni! D:)) csak mert nem szabadulok a levendulától...
    Kendőt még sosem csináltam és nagyon amatőr vagyok...de kísérletezős! Az se baj, ha elsőre nem olyan...egyszer majd csak jobb lesz!
    Mindenesetre ez a kendő csodaszép és a fonal is különleges!
    Szurkolok, hogy rájöjjetek!!!
    Szió

    VálaszTörlés